Els nostres projectes
Us presentem amb orgull, el nostre granet de sorra per a fer d’aquest un mon mes saludable. Fruit de l’esforç d’integrants de Sembrar i colaboradors, aqui podreu veure els nostres projectes ja consolidats.
Escola bressol
Cuina in situ per l’escola bressol “El Rial” de Sant Cebrià de Vallalta
Aquest projecte el lidera el Jordi Ubach, fundador de “Vio Gastronomia integral conscient” i col·laborador de l’associació des de els inicis. És un projecte que combrega amb els valors de Sembrar i consisteix en fer el menjar pels infants de l’escola en base a una alimentació saludable i sostenible utilitzant productes ecològics (90%), de proximitat i de temporada.
I volem arribar molt mès enllà, t’interesen els nostres serveis?
Si vols formar part del nostre projecte,
si sens que podem ajudar-te, vols participar en un dels nostres tallers,
o pot ser penses que podriem col·laborar en un projecte comú
No oblidis seguir-nos a les nostres xarxes socials, per no perdre’t ni un esdeveniment, consell o recepta.
Serveis
Tallers
Cocreacions
Projectes